UPDATE

heisann. de siste dagene har vært fantastisk. lørdag hadde vi christmass party. det var kjempe koselig. snakket med masse koselige folk som er venner av familien. under partyet hadde vi en lek som er slik at alle gir en julekule som skal på treet. de er pakket inn så du kan ikke se hva du trekker. og alle skal trekke etter tur, men det som er tingen er at hvis du ikke vil trekke en gave kan du stjele en av de kulene som allerede er trekt. var kjempe koselig. en gammel mann som var her hadde den kula jeg ville ha, så han ga den til meg. made my day.
igår var jeg først i kirken som vanlig. deretter gikk vi å spiste lunsj, så juleshopping. har nesten fått kjøpt alle julegaver nå, så må bare få sendt det hem. hehe ! etter shoppingen hadde vi konsert i kirka vår. konserten var døds bra.
idag har jeg bare lagt slakt i senga, ventet på en venninne som skal hente meg. hun er forhåpntligvis her om ikke lenge, så da får vi se hva vi finner på. skal ihvertfall ut å spise, så tar vi det derfra. skal overnatte hos henne, så blir ikke blogging før i morgen en gang. puss.


2 kommentarer

♥ Eva

20.des.2011 kl.11:31

høres koos ut :)

21.des.2011 kl.19:55

DU E FANTASTISK!!! SER SÅ SYYKT OPP TIL DEG!! <3<3

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

17, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits