GOD HAS GIVEN ME A SIGN !

heisann. jeg har gått i kirken to ganger i uken nå siden jeg kom til texas. jeg har alltid trodd på gud, men aldri gått så mye inn for det som kirkevenner gjør. hver dag har jeg komt litt og litt nærmere gud. i kirka jeg går til tror vi på at gud gir oss en oppgave som vi skal utføre. jeg har lenge følt at oppgava mi er å prøve å åpne øynene til folk angående mobbing. jeg har hatt veldig lyst å gjøre noe på skolen min, men har ikke funnet ut hva. idag i kirken var det helt fantastisk. jeg merker at jeg bare kommer nærmere og nærmere han. jeg vet at det høres helt crazy ut - jeg vet det ! men uansett, jeg forteller det til dere fordi dette er blitt en stor del av meg. nå når jeg kom hjem var en venninne av meg lagt ut en video angående mobbing. helt ut av det blå slo det meg - det er dette jeg skal gjøre på skolen min. ( det jeg skal gjøre skal jeg skrive om senere, ville bare fortelle dere at dette ) puss.Q: er du kristen?

6 kommentarer

helene simensen

05.des.2011 kl.01:17

syns så synd på han på videon:(

Marianne Karoline

05.des.2011 kl.07:07

Herlig innlegg, bra du kommer nermere og nermere Gud, det liker vi :D

Og veldig bra du vil bekjempe mobbing :)

Jeanette M

05.des.2011 kl.15:45

*has

Jeg er katolikk

Annoym

05.des.2011 kl.16:33

Den filmen der er fake, han gjorde det for oppmerksomhet. Hbis du ser den nye hans, så forteller han det.

Mirjam

07.des.2011 kl.17:18

Jeg er Kristen! :) Og det er den beste avgjørelsen jeg har tatt i mitt liv! <3

FEIL!

20.des.2011 kl.13:56

Den er ikke fake.

I den nye videoen forteller han bare at han har det bedre nå som han har begynt i 8. klasse, og etter at alle har sett videoen. Det gikk vel opp for folk at mobbing ikke var så kult allikavel.

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

17, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits