BLOGG VURDERING

Sarah Helen Nystranden

design: er veldig ryddig og fint. designet er i en veldig fin lysrosa, noe jeg selv gjerne kunne brukt. headeren er veldig søt. hele designet får meg til å ville lese mer.

innhold: hun skriver veldig variert, har med bilder i innleggene og skriver enkelt. hun har lite skrivefeil, og skriver spennende. syns hun har en utrolig fin blogg, også er hun ei veldig pen jente !

karakter: 5+

Cecilie Austvik

design: er veldig enkelt og ryddig. headeren er søt og veldig annereldes. det går i grått, noe som passer godt nå til vinteren.

innhold: en veldig skjønn jente som skriver om hverdagen og mote. hun skriver bra, og variert. bruker masse bilder.

karakter: 5

Silje Eide

design: veldig enkelt design, men veldig fint. Hun har en utrolig søt header med et bilde av seg i hvit bakgrunn. bloggen går i hvit og litt gråt.

innhold: hun skriver bra, lite skrivefeil og bruker bilder. denne skjønne jenta skriver for det meste om sitt hverdagsliv.

karakter:5+

annbefaler dere å ta en liten titt innom disse tre bloggene. kjempe bra blogger ! puss.

Q: leser du noen av disse ?

2 kommentarer

bjorgkristin

02.des.2011 kl.21:29

leser ingen av de faktisk, men skal sjekke de ut :D

Sarah Helen Nystrand

03.des.2011 kl.22:11

Sv: takk for vurderingen!:) kos :D

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

17, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits