SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Hva er din favorittmat i USA? Svar: Burito fra taco bell, eller nachos !

Hvilke fag har du på skolen? Svar: Engelsk, Dans ( men skal skifte til drama ) , Matte, Us History, Fysikk, Fotball og til slutt Us government.

Hva er det kuleste du har opplevd til nå? Svar:  Hm, Alle de forskjellige turene jeg har vært på, halloweenpartyet, s'more party.Når skal du trekke en vinner til mac-mascaraen? :) Svar: Sooojn. Er bare det at jeg får ikke til å filme med kameraet, vet ikke hva som har skjedd. Tenkte å trekke vinneren å filme det slik som sist for da kan dere se at jeg ikke jukser.

Hei, reier du via skolen på utvekslingen ? eller med EF,STS eller noe som det? Svar: Jeg reiser med Sts ! Utrolig fornøyd med dem. Vet at det er noen som ikke var så fornøyd med dem, men slik kommer det til å være med alle organisasjoner - noen er fornøyd andre ikke.

Hvorfor er du i texas? Svar: Fordi en familie fra Texas valgte meg.

Var det vanskelig å forstå i begynnelsen når du flyttet dit og de snakket fort? Svar: Nei, var egentlig ikke noe særlig vanskelig i det hele tatt.

Hvilken mat liker du der best? Svar: Er blitt veldig glad i den sterke maten her. hehe.

Har dere mange lekser? Svar: På en måte, men her gir de karakterer for leksene og, så det er mye enklere å få gode karakterer.

Hvordan trives du der? Svar: Jeg trives egentlig veldig bra ! Savner selvølgelig hjemme, men har det fint her.Kan du legge ut brevet du skrev inn med søknaden din? :) Svar: Hvir jeg finner den. Er ikke helt sikker på hvor jeg har den.

Hva spiser du til måltider? Svar: Varierer veldig fra dag til dag.

bor du sentralt i texas? Svar: Jeg bor i en av de mindre byene I texas - Odessa. Men har over 2500 elever på skolen min, og de har en til highschool her som har like mange elever så vil si byen er stor nok.

angrer du? Svar: Noen ganger gjør jeg det, men jeg vet at jeg har allerede vokst en hel del mentalt og jeg får et minne for livet, så tror jeg gjorde det rette.

hav karakter hadde du i engelsk på vgs? Svar: Jeg hadde 4.

tar du realfag eller språk & samf? Svar: Er faktisk ikke helt sikker på hva jeg gjør. haha !

hadde du statsvalg? Svar: Ja, California, Florida og New York. Siden jeg ikke fikk statsvalget mitt fikk jeg pengene tilbake.

kan du lage sminkevideo? Svar: Joda. En gang kanskje. hehe.

Kan du lage video der du vise klesskapet ditt? Svar: Ja, når jeg får Iphone kan jeg gjøre det.

kor lenge har du vert på sån skule i usa, korti skal du heim igjen til norge? Svar: Jeg har vært her i 3 og en halv måned. Skal hjem igjen om 6 og en halv måned.

- Hva synes du om emoer? Svar: Har ingenting i mot dem , jeg !

- Liker du blondier eller brunetter best? Svar: Gutter liker jeg brunetter best. Jenter syns jeg begge deler er fint, men jeg skal gå tilbake til blond nå så må vell si blond.- Når begynte du med sminke? Svar: Når jeg begynte i åttende klasse tror jeg.

- Når var det du fikk din første kjæreste? Svar: Har aldri hatt en skikkelig kjæreste, med mindre du regner med sånn femte klasse greier. hehe

Har man eksamen når man er utvekslingsstudent i et anna land ? Svar: Jeg har ikke ihvertfall.

Hvorfor vil du anbefale Texas som utveksling? :) Svar: Fordi Texas er best, hehee ! Neida. I texas har jeg hørt folk er mer hyggelig. Hvis du liker varmt vær er det jo en fin plass, og Texas er utrolig stort så har utroig mye å by på.

hvorfor hadde du husarrest ? Svar: Fordi jeg nesten failet en klasse, også sa hun til meg at jeg måtte hente noen papirer fra den klassen etter skolen, så glemte jeg det for jeg tenkte jeg kunne gjøre det dagen etter før skolen.. Siden jeg ikke gjorde som hun sa ble hun selvfølgfelig sint.

kan du lage flere konkurranser ? :) Svar: Joda, kommer etterhvert.

er det bedre å gå på skole i USA enn i Norge ? Svar: Skolen er definitivt enklere her, men føler egentlig det er som å gå 8 - 10 om igjen. hehe.

er guttene i usa normale sånn som norske? Svar: Ja, de er vell det. Guttene er utrolig player her. Det er virkelig sikkert.

er de sånn som bare kommer bort som om det var bestevennen din? Svar: Nei, altså snakker med alle, men ingen som oppfører seg som bestevennen min. heeh.

Har du noen gang kranglet med vertsfamilien din? Hvordan var det evt? Svar: Nei, ikke egentlig. Har en veldig god tone med vertsforeldrene mine.

Føler du att du "er på besøk"? Eller oppfører du deg som om du skulle vert hjemme? Svar: jeg oppfører meg som jeg er hjemme. det har jeg så og si gjort siden dag en.

Snakker du med vertsfamilien din slik som du snakker med din egen familie? Svar: Ja, for det meste, men er selvfølgelig ikke det samme som og snakke med min egen famlie. Vil alltid være noe jeg kunne sagt til familien min hjemme som jeg ikke ville sagt her.Hvordan reagerte du da du fikk husarrest? Svar: Jeg ble utrolig lei meg, og ville egentlig bare hjem. Jeg er en utrolig sippeunge da. Hehe. Men de ordnet seg fint.

Skulle egentlig svare på videoblogg, men siden kameraet mitt er fucket gikk ikke det. Sorry for at det tok så lang tid, men bedre sent enn aldri eller hva?

Q: skal jeg ha en til spørsmålsrunde eller fikk du svar på det meste du lurte på?

3 kommentarer

M Jeanette

23.11.2011 kl.20:22

Kan gjerne ha en til :)

beabek

23.11.2011 kl.20:29

bra svart :)

baadland

23.11.2011 kl.20:36

Gøy å se hvordan du har det! :))

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits