IT PISSES ME OFF.

En ting som gjør meg veldig irritert er når folk sier: ja, men han fortjente det. Han er ikke noe bra person, så han fortjenere å dø, han fortjener å bli banket opp og behandlet dårlig. Ja, noen personer gjør feile valg, og gjør mye dumt ingen burde gjøre, men gir det oss retten til å bedømme hva de fortjener? Jeg forstår ikke hvordan folk kan være så utrolig hard mot hverandre. Hvordan folk kan unne hverandre smerte. Jeg spør meg selv hver dag: hva for en verden er dette blitt? Mitt høyeste ønske er at vi mennesker en dag skal innse at vi er bare mennesker alle sammen - vi gjør feil alle sammen. En vakker , vakker dag vil det kanskje bli fred. puss.

4 kommentarer

Linni Blystad

18.11.2011 kl.11:12

Helt enig! Det ligger ikke i vår makt å bestemme hvem som kan leve eller ikke! Bra innlegg

Karoline - Tegneserieblogg

18.11.2011 kl.11:58

Dype ord. Jeg er helt enig med deg altså. Kunne ikke sagt det bedre

18.11.2011 kl.15:55

Jeg syntes at det er veldig individuelt ifra person til person, handlig til handlig rettere sagt :-) Men det er bra sagt, i forhold til en del situasjoner :)

Chris

18.11.2011 kl.23:36

Noen personer som er døde som fortjener å leve. Når du kan gi dette til de, kan du dømme hvem som burde vere død eller levende.

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits