GOOD TO BE BACK AT SCHOOL AGAIN.

heisann ! utrolig deilig å komme tilbake til skolen igjen. alle klassekameratene mine er så søte og alle var merket at jeg ikke var der. elsker klassene mine, er faktisk fornøyd med hver eneste klasse.

etter skolen kjørte tc meg til wendy's rom. vi bare hang der i en time eller noe så måtte hun gå og ha klasse. når hun skulle ha klasse stakk jeg bort til fire station hvor ben jobber. kjempe koselig. etter ca en time eller noe var det tilbake til wendy's place for vi skulle se guttenes soccer team spille kamp. de vant 3-1 så det var opptur. heehe. nå tenkte jeg å ligge meg. ha en fin dag alle sammen. puss.

btw: jeg skal skrive en del innlegg så jeg kan bare poste når jeg ikke orker å blogge, så mange av innleggene fremover kommmer til å være forhåndsskrevne, og jeg lover jeg skal bli flinkere å ta bilder !

2 kommentarer

Kjekt :) !

Charlotte

02.09.2011 kl.20:13

Digger bloggen din :) fast leser. stå på! :D

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits