SKYPE MED DE HJEMME

heisann. i sted skypet jeg litt med familien min hjemme. det var utrolig koselig. siden de har sånn headset måtte jeg bytte på hvem jeg snakket med. først snakket jeg litt med stepappa, deretter ville verdens søteste lillebror snakke med meg så til slutt snakka jeg med mamma. jeg viste dem også litt rundt i huset. hehe. det første lillebroren min spurte meg om var : er det lenge til du kommer hjem nå? hehe. hvor søtt er ikke det. har jo bare vært borte i to dager liksom. hehe. han var også veldig ivirig etter å se min vertsmor julie, så han spurte hele tiden : hvor er julie. jeg fortalte han hver gang at hun var på jobb, da sa han : gå på jobben til henne da. søtt ! han sa også at jeg var blitt så fin. ehhee.

akkurat her fikk hele gjengen latterkrampe fordi lillebroren min syns det var så utrolig morsomt når jeg fortalte om da jeg var stuck i dallas. han klarte ikke slutte å le, for han syns det var såå morsomt ! haha , søteste ungen i verden !! puss.

Q: har du skype ?
3 kommentarer

silyeahelen

15.08.2011 kl.20:20

Søtt! :)

Janne Oanæs

15.08.2011 kl.20:27

søtt :-D

jupp, jeg har skype :-D

Susanne

15.08.2011 kl.21:17

Åee, haha :) Så koslig, du må ta masse bilder, jeg har lyst å se hvordan det ser ut der :)

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits