ENDELIG I ODESSA

heisann ! jeg kom frem i odessa i går tidelig, men har ikke orket å blogge før nå for har vært veldig trøtt etter fly reisen. hehe. igår da jeg kom satt jeg, julie (vertsmor) og wendy ( ei som bor her til collegerommet hennes er ferdig ) å bare pratet helt til wenedy skulle å jobbe noe dugnad eller noe. da vi var kjørt wendy dit hun skulle, gikk meg og julie på en liten shoping. jeg kjøpte meg to piercinger og noe bodylotion greier. da vi kom hjem så jeg litt på film, mens hun gjorde noen lekser. etterhvert klarte jeg å prestere å sovne på sofaen. klokka var vell rundt fire eller noe da, så i sekstida skulle vi å spise middag hos more til ben, men julie klarte ikke vekke meg ( flaut ) hehe, så i nitiden våkna jeg og da var de vært og spist og alt. hehe. utrolig flaut. i elleve tiden gikk vi å la oss.

idag har jeg bare spist litt frokost, dusja og skal straks fikse meg, for skal snart ut med kali og breanna. det blir nok kjempe koselig . ligger ut bilder og sånn etterhvert. puss.

Én kommentar

MASSOMA JURMY

15.08.2011 kl.17:10

have it fun!

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits