HVOR BLE TIDEN AV?

heisann. nå er det bare seks dager igjen til jeg forlater norsk jord for et helt år. egentlig kan jeg vell si fem for er jo bare en og en halv time til klokka er over tolv. hehe. nå når jeg tenker tilbake på månedene som er gått, skjønner jeg ikke hvor de er blitt av. føler som om det var i går jeg søkte for å bli utvelingsstudent. hvor er alle månedene, dagene og timene blitt av? hvor er tiden blitt av? tenk da - om seks dager er jeg på vei til usa, om seks dager starter mitt amerikanske liv, om seks dager får jeg treffe verdens søteste vertsforeldre, om seks dager er det 11 måneder til jeg ser mine nærmeste igjen, om seks dager skjer det jeg har ventet på så lenge - jeg lever den amerikanske drømmen.

fant bilde på google

ellers idag kjørte vi fra halmstad til strømstad. fikk ikke sagt hade til mattias, edin og ermal så det var egentlig litt dumt. forhåpentligvis treffer jeg dem kanskje neste sommer. nå ligger vi på daftö camping. ikke så veldig kjekt, for er ikke så mange på min alder her, dessverre . jaja. bare noen få dager igjen, som sagt. puss.

3 kommentarer

Mildrid

07.08.2011 kl.23:04

Så utrolig morsomtog spennende, heldig du er! :) 1 år er leeenge... får nok litt hjemmelengsel :\ Nyt de siste dagene og bruk de sammen med NORSKE venner og familie og si du elsker dem og er glad i dem før du drar, man vet aldri hva som vil skje mens man er borte og når du er borte 1 år, skal ikke tenke deprimerende, men kan jo hende noe alvorlig skjer mens du er borte :)) hehe nyt tiden, ønsker deg en god flytur og at du kommer godt frem!

Cathrine Sagstad

07.08.2011 kl.23:09

Håper du får et kjempefint år i USA :D

Merete Rygvold

07.08.2011 kl.23:14

superfin blogg!

jeg har spørsmålsrunde på bloggen min akkurat nå, så kunne du ha sendt inn noen sppørsmål ? :-)

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits