HATE IT !!

heisann. jeg har ikke hatt tilgang til internett før nå, så derfor har jeg ikke fått blogget. planen var å ikke fortelle så mye om dagene som har gått, men heller vise dere bilder. selvfølgelig funker det ikke å ligge bilder ut nå ! sykt irriterende, sykt! da får jeg vell heller fortelle dere da.

på lørdag kjørte vi opp til gol. ikke den artigste plasse på jord i følge meg og lillebror, men mamma og stepappa liker seg så godt der så da ble det en liten overnatting der. vi kom rundt formiddagstid elns så da gikk meg og andy opp å badet i bassenget. kjempe kos.

søndag kjørte vi videre til oslo for å overnatte der til tirsdag siden jeg skulle på ambassaden tirsdag. det første som skjedde når vi kom frem var at jeg ble kjørt ned til ekeberget for å se nbkjentene mine spille fotballkamp. dessverre tapte de 4-0. senere bare hang jeg rundt om med jentene og guttene på nbk. utrolig koselig. jeg overnattet på skolen sammen med dem.

mandagen stod jeg opp klokka 7 for da måtte vi spise frokost. herregud så trøtt jeg var. hehe ! hater å stå opp så tidelig. det er grusomt. etter frokost tok vi på oss fotball klær og gjorde oss klar til kamp ( ja, jeg fikk spille sammen med nbk jentene ) når alle var fikset og klar stakk vi til ekeberget for å spille kamp! det var døds gøy . omg så mye jeg har savnet fotball. første kamp siden november eller noe sånt - gjett om jeg var lykkelig når jeg sprang rundt på banen da. hehehe. dessverre tapte vi ufortjent 1-0, men vi jobbet døds hardt. ellers den dagen var vi i oslo sentrum og shoppet litt, også badet vi på kvelden.

tirsdag måtte jeg også stå opp klokka 7, LIKE GRUSOMT. hehehe. denne dagen var det fordi jeg skulle inn på ambassaden til klokka var tolv. køen var evig lang, så det var lite gøy. jeg var ferdig rundt tolv, og skulle spille en kamp klokka 1, så da kan dere tenke dere jeg stresset mye da. heldigvis rakk vi det. dessverre ble det enda et tap denne gangen også, så vi gikk ikke videre ! rett etter kampen kjørte vi rett til sverige. allerede en time etter vi ankom hadde jeg fått meg venner. hehe. koselige gutter. skal henge mer med dem i kveld.

idag har jeg vært på stranden, hengt litt med to stk jeg ble kjent med i går også bare chillet. nå er det bare ti dager til jeg reiser dere. gleder meg ! ps: sorry for veldig dårlig innlegg, men blir bare sånn nå som jeg er på ferie. puss.

Q: hva har du gjort de siste dagene ?

4 kommentarer

Marita Solheim

03.08.2011 kl.18:06

Kosa meg i sola, men no regna det :(

Victoria<3

03.08.2011 kl.18:07

ojjj, haha jeg er ikke så glad i å lese jeg,. Men kan svare på hva jeg har gjort. INGENTING ..... blæ

Madelene Lisella

03.08.2011 kl.18:10

For å være ærlig orker jeg ikke lese alt, når det ikke er noen bilder :/ men jeg har ikke gjort stort, ingenting igrunn haha

Beathe

03.08.2011 kl.19:10

skjønner ikke keffor folk klager på for mye tekst :P syns det var kjekt å lese ka du har gjort det siste dagene ;D

eg har ikke gjort noge spesielt dei siste dagene =)

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits