DEN FORSVUNNENDE JENTA - VIL DU HA HELE HISTORIEN ?

hei hei. jeg er en jente som er utrolig glad i å skrive historier, så på fritiden pleier jeg av og til å skrive litt. nå for tiden holder jeg på med en historie som heter den forsvunnende jenta. jeg tenkte jeg kunne skirve starten fra den, også kan dere si hva dere syns. hvis dere syns den er bra kan jeg skrive resten, eller så mye som jeg har til nå for den er enda ikke ferdig.

DEN FORSVUNNENDE JENTA.

Hun kunne kjenne den pesende pusten hans i nakken. Hun visste han var der selv om han ikke ga en lyd i fra seg, bortsett fra den tunge pesinga. Det lille barndomsrommet hennes virket så forlatt. Spesielt nå når det var så mørkt i rommet. Hun kunne kjenne den ny slipede kniven trykke forsiktig mot hennes høyre bakside av låret. Hva var det som kom til å skje? Ville hun komme levende ut av dette marerittet? Hun kunne kjenne svimmelheten snike seg tett innpå henne, og i neste sekund var hun tilbake der marerittet var startet.

Dette er altså starten på fortellingen. Som dere har skjønt handler det om ei jente som blir kidnappa, og hun blir altså holdt til fange i sitt eget rom. hvis dere vil kan jeg skrive resten av det jeg har senere, men da må dere skrive en kommentar om at dere vil ha resten. puss.

Q: hva syns du ?
skal jeg skrive resten ?

3 kommentarer

Siv Merethe

01.sep.2010 kl.18:06

Ohjess, jeg ble nysgjerrig på resten! Så du må legge ut hele, hehe =)

bazinga

01.sep.2010 kl.18:38

dette var veldig bra!!

fikk lyst til å lese mer :D

Småen AKA DJ [Crap] Kid

01.sep.2010 kl.21:33

sv: bare hyggelig =)

Skriv en ny kommentar

hits