JEG ER HELT UTE Å KJØRER!

hei hei , bloggen. idag har jeg og kusinen min vært inne i lonevågen. jeg har sittet i to timer å sett på at håret hennes er blitt klippet og farget. hun ble kjepe fin med den nye hårfargen og klippen. når hun var ferdig gikk vi opp i øverste etasje og tok sol i tjue minutter, og nå sitter jeg godt plantet i sofaen til tanta mi. en helt ok start på dagen. videre utover dagen skal jeg ned til pappa og lage litt middag til oss. hehe. av en eller annen merkelig gunn lager jeg pommesfritz og kylling hver gang jeg er hos han. har rett og slett ikke fantasi nok til å komme på noe annet å lage. når jeg har spist og litt sånn tenkte meg og kusinen min å ta oss en tur til en som heter krister. han er en døds grei gutt, så det blir sikkert kjempe kos.

ellers er jeg helt ute - jeg har ikke kontroll på hva jeg sier, blander ord i hytt og pine, rastløs og føler meg ganke svimmel. skjønner ikke helt hvem som skjer med meg. kankje det er fordi jeg er en smule overtrent ?faktisk er det litt irriterende og ikke kunne snakke skikkelig. men jaja. who cares ? får bare leve med det, jeg! snakkes senere. puss.

Q: hatt en fin dag?

5 kommentarer

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

17, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits