THE BEST.

hei hei, bloggen. i går kveld og i natt var jeg på nattcup. det var en utrolig artig og spennede opplevelse. vi spilte i alt seks kamper, og selvfølgelig vant vi alle sammen, så det betyr at vi altså ble vinnere av vår pulje, og tok en soleklar førsteplass. en skikkelig deilig følelse det å vinne hele greiene. hhehe. senere eller i morgen ligger jeg kanskje ut noen bilder fra cupen, dere må jo bare få se de rå tøffe draktene våre.

desverre er søndagen nok en gang kommet. jeg har virkelig lyst å bare sove nå, men jeg, mamm og lillebror skal på besøk til tanten min, og siden jeg ikke har sett fetteren min på drit lenge har jeg litt lyst å være med. så blir sikkert ikke så veldig mye blogging senere, men kan være jeg kan blogge litt når jeg kommer hjem. puss.

Q: liker du å vinne ?

3 kommentarer

Rikke the pooh

11.04.2010 kl.14:32

koselig : D

Q1: jaaa

Monica B. Vigdal

11.04.2010 kl.14:37

Nattcup er utroli morsomt! :-)

Ja, såklart er det morsomt å vinne! men jeg syns det er morsomt å delta selv om vi kanskje ikke vinner ^^,

vikky1993

11.04.2010 kl.14:38

Gratulerer med seier!

Alltid koslig å dra på besøk til familie eller venner

Skriv en ny kommentar

margunn johanna i usa

18, Lindås

hei. mitt navn er margunn johanna. jeg skal være utvekslings student i USA/Texas 2011/2012. På bloggen kan du lese om alle mine tanker, opplevelser og meningr. Når jeg er komt meg til Usa, blir det mest om oppholdet mitt der. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits